Livraison 7€ en France, Belgique, Netherlands, Luxembourg, Allemagne.

Kavee, de slimste C&C-kooi

Kavee, de slimste C&C-kooi

Op zoek naar de best mogelijke leefomgeving voor uw cavia's of konijnen? U kent & houdt al van C&C-kooien? Kavee gaat de extra mijl: onze ingenieurs hebben voor u de allereerste C&C-kooi ontworpen met een ingebouwd sluitsysteem! ER IS GEEN BAND OF LIJM NODIG. Probeer het uit. Wij garanderen: U zult de kooi geweldig vinden!

C&C-kooien zijn volledig modulaire kooien en bieden veel beenruimte voor uw cavia's (ten minste tweemaal groter dan gewone kooien). Ze zijn super gemakkelijk te reinigen en met plezier in elkaar te zetten. U kunt altijd ruimte toevoegen of naar wens aanpassen. Ze kunnen plat worden opgeslagen om ruimte te besparen en kunnen ook een geweldige oplossing zijn wanneer u met uw huisdieren reist. Omdat de kooien open zijn, is het ook veel gemakkelijker uw dieren te temmen.

 

Beter maar ook goedkoper! Bekijk de prijzen van onze C&C-kooien

Met een eerste prijs van EUR 39,90 voor een complete C&C-kooi met correx zijn onze prijzen moeilijk te verslaan. Oordeel zelf door ons uitgebreid assortiment van C&C-kooien door te kijken.

 

 

Tonnen accessoires voor uw C&C-kooi

Intelligent speelgoed, beddengoed, waterflessen: alles wat u nodig heeft om uw C&C-kooi eenmaal in elkaar te zetten, staat in onze sectie Accessoires voor uw C&C-kooien. We hebben zelfs een IQ-test voor uw cavia!

 

Onze website is beschikbaar in Engels en Frans. Als U help nodig heeft, contacteer onze support staff! Vind ons ook op Facebook

Fermer (esc)

Promo Fevrier a ne pas rater!

A partir du 1er février, Kavee vous offre un cadeau surprise pour votre cochon d'inde pour tout achat d'une cavy cage loft. Attention, quantités limitées! 

Inscription à notre newsletter: 

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Recherche

Panier

Votre panier est vide.
Boutique